Ale

PROBIOOTTI PLUS 30 kaps

Probiootti Plus on kehitetty Suomen johtavien probioottiasiantuntijoiden kanssa. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa. Lisäksi siinä on bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Probiootti Plus sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti ja soveltuu koko perheelle. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäinen. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan. Tuote saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta, jotka ovat peräisin bakteereiden kasvatusliuoksesta. Tuotteella on Valmistettu Suomessa -Avainlippu-tunnus. 

Pakkauskoko:
30 kaps
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2400372
Tarjoushinta 7,90 € Normaalihinta 9,45 €
Maitohappobakteereja sisältävä ravintolisä.
1 kapseli päivässä, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 3 kapseliin päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään vatsaan. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.

Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet.

Vaikuttavat aineet (1 kapseli):

Maitohappo- ja bifidobakteerit* 2,1 miljardia
*Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium lactis Bb-12

Ainesosat:

Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), Maltodekstriini, Kalsiumkarbonaatti, Inuliini (sikurinjuuresta), Maitohappobakteerivalmiste, Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), Mannoosi

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:PROBIOOTTI PLUS 30 kaps
Arvostelusi