Ale

PROBIOOTTI COMP 20 kaps

Bioteekin Probiootti on Suomessa suunniteltu maitohappobakteerisarja. Sarjasta löytyvät laadukkaat tuotteet koko perheen käyttöön. Probiootti Comp on laadukas, monipuolinen ja laajasti vaikuttava maitohappobakteerivalmiste. Koostumus on suomalaisten asiantuntijoiden suunnittelema suomalaisille käyttäjille. Probiootti Comp sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin tuotteen monipuolisen ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia. Comp sopii sekä jatkuvaan että kuuriluontoiseen käyttöön. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäinen. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan. Tuote saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta, jotka ovat peräisin bakteereiden kasvatusliuoksesta. Tuotteella on Valmistettu Suomessa -Avainlippu-tunnus. 

Pakkauskoko:
20 kaps
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2400224
Tarjoushinta 7,90 € Normaalihinta 9,90 €

Maitohappobakteereja sisältävä ravintolisä.

1–2 kapselia päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään vatsaan. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.

Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet.

Vaikuttavat aineet (1-2 kaps):

Maitohappobakteereita 3-6 miljardia
Glutamiinia 0,5 - 1g
Biotiinia 100 - 200 µg (200-400% vuorokautisen saannin vertailuarvosta)

Ainesosat:

Glutamiini, Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), Maitohappobakteerivalmiste (L. acidophilus, L. paracasei, L. rhamnosus GG, B. lactis Bb-12), Maltodekstriini, Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), D-biotiini

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:PROBIOOTTI COMP 20 kaps
Arvostelusi