probiootti plus & comp nyt -20% !

Bioteekin Probiootti on Suomen johtavien probioottiasiantuntijoiden kanssa suunniteltu maitohappobakteerisarja suomalaisille käyttäjille. Probiootti Plus ja Probiootti Comp sisältävät monipuolisesti maitohappobakteereita ja sopivat sekä päivittäiseen käyttöön että kuuriluontoisesti. Tuotteiden kapselit ovat kasviperäisiä eikä valmisteissa ole käytetty muitakaan eläinperäisiä ainesosia. Kapselit voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.

Probiootti Plus - Monipuolisesti maitohappobakteereja jokapäiväiseen käyttöön

Suosikki jo 15 vuotta! Probiootti Plus maitohappobakteeri tuo tasapainoa elämään. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa. Lisäksi siinä on bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Probiootti Plus sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti ja soveltuu koko perheelle. 

Probiootti Comp - Vahvasti maitohappo­bakteereja vaativimpiin tilanteisiin

Probiootti Comp on laadukas, monipuolinen ja laajasti vaikuttava maitohappobakteerivalmiste. Probiootti Comp sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin tuotteen monipuolisen ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia. Probiootti Comp sopii sekä jatkuvaan että kuuriluontoiseen käyttöön.

Palkittu! Vuoden terveystuote 2017

Bioteekin Probiootti Comp valittiin vuoden 2017 terveystuotteeksi. Valinnan teki Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto, joka jakaa vuosittain tunnustuksia terveystuotteille neljässä tuotekategoriassa.