Palvelemme vappuaattona 8.30-18. Vappupäivänä apteekki on suljettu.

Keskusapteekki Keskusapteekki

Palvelemme

ma-pe

8:30-18:00

la

8:30-14:00

su

12:00-16:00

päivystämme tällä viikolla

Itsehoito

Monia lieviä vaivoja voi hoitaa ilman reseptiä saatavilla itsehoitovalmisteilla. Ennen itsehoitovalmisteen valitsemista on tiedettävä, mikä oireen aiheuttaa. Itsehoitovalmisteita käytetään tavallisiin, helposti tunnistettaviin oireisiin, jotka usein paranevat itsestäänkin. Joskus kuitenkin oireet ovat harvinaisempia, jolloin voi kääntyä apteekin farmaseuttisen henkilöstön puoleen, keskustella oireista ja miettiä yhdessä sopivaa lääkitystä. Itsehoitovalmisteilla voidaan hoitaa esimerkiksi tilapäistä kipua, yskää, flunssaa, kurkkukipua, päänsärkyä, tilapäisiä vatsavaivoja ja eräitä ihosairauksia. Jos oireet pitkittyvät, on käännyttävä lääkärin puoleen.

Apteekkimme palveluvalinnasta löydät kattavan valikoiman itsehoitoon soveltuvia tuotteita. Suoritamme jatkuvaa varaston arviointia ja seuraamme kysyntää lisäten tai poistaen tuotteita sen mukaisesti. Tilaamme tavaraa tukkuliikkeistä päivittäin, joten saatte nopeasti myös sellaisia tuotteita, joita meillä ei vielä ole varastossa. Tuotevalikoima on jaoteltu hyllyihin oireiden mukaan ja hyllyjen opastekstien avulla löydätte helposti itsellenne sopivan valmisteen. Jos Teillä on kysyttävää tai jos ette löydä haluamaanne valmistetta, autamme mielellämme.
Ammattitaitoinen farmaseutti tai proviisori auttaa Teitä valitsemaan itsellenne sopivimman itsehoitolääkkeen tai muun tuotteen. Voitte myös kysellä heiltä lääkkeiden vaikutuksista ja yhteensopivuudesta muiden lääkkeiden kanssa.